Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki a példaképed?
Szüleim
Tesóm
Egy barát/haver
Egy "celeb"/énekes/színész
Egy tanárom
Naptár

 

          

                                             bak  

 (XII.22 - I.20.)
Ezen a héten minden beszéddel-írással kapcsolatos teendődet az eddiginél sokkal eredményesebben végezheted különösen a Skorpió- és a Bak-Hold időszakában. A hétköznapjaiban sok minden alapvető átalakításra szorul, amelyben a felelősségtudatnak kiemelkedő a jelentősége.

 

                                                 bika

 

 

 

 

 (IV.21 - V.21.)
A  nyugodt és békés természetednek  a Bak-Hold energiája kedvez ezen a héten, ezért megerőltető és figyelmet igénylő feladatokat ezekre a napokra tervezz !

                                              halak 

 (II.19. - III.20.)
Jelenleg testi és szellemi energiái a legnagyobb kihívásoknak is megfelelnek. Ezen a héten gyorsabban és eredményesebben képes minden új elképzelését megvalósítani, mert a Merkúr és a Jupiter együttes támogatását élvezheti. A hét szülöttei a szerencse gyermekei.

.

                                                   ikrek

 

 

  (V.22. - VI.21.)
A bolygók ezen a héten nem könnyítik meg az Ikrek-szülöttek számára a tisztánlátást, a Merkúr és a Jupiter pedig kapkodásra és belső bizonytalanságra hajlamosít. A Halak energia az intellektuális Levegő-szülötteket lelki érzékenységben és átélő képességben erősíti.

                                                 kos

 

 (V.22. - VI.21.)
A bolygók ezen a héten nem könnyítik meg az Ikrek-szülöttek számára a tisztánlátást, a Merkúr és a Jupiter pedig kapkodásra és belső bizonytalanságra hajlamosít. A Halak energia az intellektuális Levegő-szülötteket lelki érzékenységben és átélő képességben erősíti.

 

                                         mérleg

 

(IX.23. - X.23.)
A jelenlegi bolygóállások téged a tervszerűség és a pontosság szükségességére figyelmeztetik. Most ugyanis hajlamos vagy arra, hogy energiáit elaprózd, és konfliktushelyzetekben a könnyebbik megoldást, a menekülést válaszd. Nyíltságra van szükséged

                                               nyilas   

 

 

 (XI.23 - XII.21.)
Próbál  kritikusabb lenni önmagaddal  szemben. A Merkúr a Halakban arra ösztönöz, hogy befelé figyelj, ami visszavonulást és csendet igényel. Testmozgással és meditációs munkával képes vagy most , hogy egy magasabb spirituális fejlődési szintre lépj .

 

                                           oroszlán  

 

 (VII.23. - VIII.23.)
A héten elsősorban azok a dolgok sikerülhetnek, amelyekhez érzelmi azonosulás szükséges. A Mars a júliusiak számára biztosít hegyeket megmozgató energiát, amelynek segítségével az eddiginél nagyobb elismerést vívhatnak ki a környezetében. Alázatra azonban szükséged van.

 


                                                       rák 

 

(VI ..22 - VII.22)

. A Halak hava  számodra az év egyik legnyugalmasabb és érzelmekben gazdag időszaka, amikor harmonikusabb hétköznapokban van része. A Skorpió-Hold napjaiban a párkapcsolatok területén komolyabb konfliktusokat is megoldhatsz  ha másokért képes  vagy önfeláldozásra.

 

 

 

                                                    skorpió   

 

 (X.24 - X1.22.)
A Merkúr jelentős támogatást nyújthat minden kommunikációval, szerződéskötéssel és utazással kapcsolatos tevékenységben. Skorpió-Hold alatt kiváló megérzések segítik egyébként is ügyes tárgyalókészségét, amelynek segítségével anyagi téren sok mindent elérhetsz

 

                                                szűz  

 

 (VIII.24. - IX.22.)
A jelenlegi kozmikus energia óriási érzelmi erőt kölcsönöz azoknak, akik kapcsolataik megújítására és elmélyítésére törekednek. A Halak hava a lelki fejlődés lehetőségeit hozza a racionális Szűz szülötteknek, ha hajlandók befogadni a külvilágból érkező új impulzusokat


                                                     vízöntő  

 

,  (I.21. - II.18.)
A Mars feszült lelkiállapotot és stresszes hétköznapi életvezetést jelez azok számára, akik január 21-e körül születtek. A februáriak "könnyebben úsznak" a Halak havában, szociális érzéküket és segítőkészségüket fejleszthetik. 

       

                

 

 

 

 

 

 

 

Rövidesen  frissítűnk !!!!!!